Grundplan

Vores ferielejlighed er på 110 m2. Der er 2 værelser med 4 senge i alt. Herudover har vi en gæsteseng, så der der plads til 5 voksne. Herudover er der en weekend seng til børn optil maks 5 år.

Der er 2 toiletter med bruse samt et jacuzzi. Der er aircondtion på begge værelser samt i stuen. Hvis I bruger jacuzzi skal i benytte de rengøringtab der ligge i lejligheden, før i benytte jacuzziet. (for at undgå batterier)

 

I vores kælderrum er der endvidere en parplyklapvogn som kan benyttes til børn op til 4 år.

 

I vores køkken er der køleskab med fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og kogeø samt alle køkkenredskaber til at lave mad. Vi her endvidere to tørrestativer som I kan benytte.

 

I vores stue er der tv, hvor der er mulighed for at se dansk tv samt høre dansk radio via parabol. Vi har endvidere en Wii til at spille med og der er i alt 30 spil man kan benytte. (vejledning til at benytte Wii forfindes i lejligheden)

 

Der er mulighed for at låne sengetøj samt håndklædder. De blå håndklædder er til poolen og de hvide håndklædder er til badeværelset. Hvis I vil benytte håndklædder samt sengetøj skal disse være vasket før jeres afrejse fra lejligheden, da dette ikke er omfattet af rengøringen. Hvis sengetøjet mv. ikke kan nå at tørre før jeres afrejser, er det tilladt at hænge det indenfor på de tørstativer der forefindes i lejligheden.

 

Rengøringen omfatter heller ikke fryser og køleskab. Disse skal ligeledes være rengjort inden afrejsen.

 

I vores lejlighedskompleks her vi en stor pool samt liggestole som kan benyttes. Man kan ikke resevere liggestole dvs. når man forlader poolområdet tager man sine ting med. Herudover har vi en flot have med et “tehus” hvor der er opstillet en gas grill, samt havemøbler som man kan benytte hvis man har lyst.

 

Bag huset har vi en tennisbane som er oplyst, så man kan spille om aften, hvis man har lyst. Ved hovedindgangen har vi ligeledes et bordtennisbord. I vores lejlighed har vi 2 tennisketsjer og bolde samt 4 bordtennisbat og bolde.

 

I hele vores lejlighedskompleks og ved poolområdet er der trådløst internet (Wi-Fi).

 

På køleskabet er der et telefon nr. til et hospital. Oplys nummeret på kortet, så ved de hvor du bor og hjælpen vil være hurtigere på vej, da du ikke skal oplyse gade navn mv. Du undgår derved sprog problemer.

 

I lejligheden har vi udarbejdet en bog, hvor der er turforslag samt omlysninger om gode indkøbssteder samt gode spisesteder.